Nordic Training Camp Ab

Bakom halsoresan.fi står aktiebolaget Nordic Training Camp Ab. Företaget grundades 2009 av fem ivriga finlandssvenska friidrottare som tyckte att träningsläger på varmare breddgrader är något alla borde få vara med om, liksom de själva fått vara i sin satsning på idrotten.

Av dessa fem friidrottare finns idag två kvar i bolaget (Mats-Johan Hagman och Johan Nordmyr) och istället har teamet utökats med Robert Bamm, Jari Sara och Malin Boholm, även de med satsning på idrott som bakgrund. Företaget erbjöd inledningsvis träningsläger för olika idrottsformer, där friidrott, fotboll, simning och brottning varit de största grenarna. Kunderna kom främst från Finland, men det ordnades även läger åt grupper från Sverige, Danmark och Italien.

Efter en tid utökades tjänsteutbudet med resor för vanliga motionärer (inte bara elitidrottare och idrottssatsande ungdomar), där vi med konceptet Hälsoresor skapade en resa riktat åt dem som ville kombinera solsemester med träning och aktiviteter samt även lite kulturella inslag. Lägg även till god mat däremellan samt ett glatt, hurtigt och inspirerande tränarteam som är med och leder passen – då hade vi plötsligt skapat ett vinnande koncept! De första resorna ordnades i samarbete med tidningen Vasabladet som läsarresor och såldes slut på väldigt kort tid.

I dagsläget

I dagsläget (år 2023) har ordnandet av träningsläger för elitidrottare fallit bort, och tyngdpunkten i verksamheten ligger istället på Hälsoresorna. Det senaste året har även vandringsresor smugit sig in i reseutbudet, och är något vi kommer att utveckla vartefter. Hittills har våra hälsoresor startat från Österbotten (Vasa/Kronoby) eller Helsingfors, och i framtiden kan det mycket väl hända att vi kan starta resan från ytterligare någon ort. 

Som resenär hos oss på Nordic Training Camp hoppas vi att du känner dig varmt välkommen, vi är en liten men desto mer serviceinriktad och personlig researrangör. Vi vill att du ska känna dig trygg med våra erfarna och hurtiga reseledare som dessutom bidrar med glädje och motivation till rörelse!

Hälsoresan

Vill du bli informerad om kommande hälso- och vandringsresor direkt de lanseras och dessutom få dem till förmånligare VIP-pris? Beställ vårt kostnadsfria infobrev, så kan du vara säker på att du får den bästa dealen.

Bli prenumerant - skriv in din e-post och tryck på beställ

Resor till förmånligare VIP-pris!

Vill du bli informerad om kommande hälso- och vandringsresor direkt de lanseras och dessutom få dem till förmånligare VIP-pris? Beställ vårt kostnadsfria infobrev, så kan du vara säker på att du får den bästa dealen.