Hälsoresan till Cambrils 2024

I maj 2024 var det dags för en ny destination för våra Hälsoresor, nämligen kuststaden Cambrils på Spanska Guldkusten. Vi hade som vanligt tur med vädret under hela veckan och temperaturen låg ofta kring 22 grader i skuggan. Dock hade vädret varit klart sämre under de föregående veckorna, så vattnet i havet och poolen var aningen för svalt för att t.ex. kunna köra vattengymnastik i. Som tur kunde vi istället ordna detta i hotellets spabassäng. 

Cambrils visade sig vara en mycket trevlig stad med en lång och ljuvlig strandpromenad. Ville man ta sig från hotellet till Cambrils centrum promenerade man ca 2 km längs med strandpromenaden och då man kom fram till den stora marinan var man framme.  Det stora hotellområdet vid Estival Eldorado Resort passade vårt motionsprogram perfekt och det fanns gott om utrymme för alla våra motionspass. Hotellet fick även mycket beröm för det mycket korta avståndet till havet samt för den varierande och goda maten. 

Motionsprogrammet på Guldkusten bestod ofta av 4-6 pass per dag, och innehöll exempelvis zumba, yoga, gummibandsträning, funktionell träning, vattengymnastik, löpträning, bollspel, rörlighet, stretching och styrketräning. Förutom programmet vid hotellområdet ordnades även en 40 km cykeltur och en 11 km vandringsutfärd. I synnerhet vandringen bjöd på hisnande vyer och mäktiga landskap.

I slutet av resan hann vi även med en dagsutflykt till den närliggande staden Tarragona, som är känd för sitt starka romerska arv. Allt som allt en mycket lyckad resa och en mycket trevlig destination. Vi kunde snabbt konstatera att hit kommer vi snart igen!

Vi vill naturligtvis rikta ett stort tack till vår härliga grupp på 40 glada hälsoresenärer. Hoppas vi i framtiden ses igen under liknande omständigheter!

Känner du dig taggad inför nästa Hälsoresa? 

Hälsoresan Gran Canaria 2024 vandringsutfärd
Hälsoresan

Vill du bli informerad om kommande hälso- och vandringsresor direkt de lanseras och dessutom få dem till förmånligare VIP-pris? Beställ vårt kostnadsfria infobrev, så kan du vara säker på att du får den bästa dealen.

Bli prenumerant - skriv in din e-post och tryck på beställ

Resor till förmånligare VIP-pris!

Vill du bli informerad om kommande hälso- och vandringsresor direkt de lanseras och dessutom få dem till förmånligare VIP-pris? Beställ vårt kostnadsfria infobrev, så kan du vara säker på att du får den bästa dealen.

Endast 5 platser kvar till vinterns Hälsoresa!